ENTORN MULTI-CLOUD
MILLORANT ELS PROCESSOS DE LA SEVA EMPRESA

Una gran part de les empreses europees ja treballen en un entorn multi-cloud per superar els reptes del seu negoci en l’era digital.

Encara que la majoria d’elles encara desconfia en la seguretat de les aplicacions per falta de coneixements i experiència, les implementacions en múltiples núvols estan ajudant a les empreses a l’optimització de les seves aplicacions amb velocitat, escalabilitat i agilitat, a més d’automatitzar els seus processos i adaptar la transformació cap al món digital.

Totes aquestes organitzacions esperen aconseguir diferents beneficis com l’increment de competitivitat i una millora en els processos comercials en explorar noves arquitectures d’aplicacions, incloent tecnologies de contenidors i micro-serveis.

Segons l’informe de l’Estat en el Lliurament d’Aplicacions 20181, les organitzacions utilitzen, de mitjana, 15 serveis d’aplicacions diferents amb l’objectiu de mantenir les seves aplicacions ràpides, segures i disponibles. La seguretat és considerada el servei d’aplicacions més important a causa dels desafiaments que presenten per a les empreses la creixent sofisticació dels atacs, empleats que subestiman l’impacte de no seguir les polítiques corporatives de seguretat, la creixent complexitat de les solucions de seguretat, la seguretat de les aplicacions mòbils i la falta dels coneixements necessaris en l’empresa sobretot el relacionat amb la seguretat de les TI.

(Font de la notícia: “haycanal.com”)

Servicio informático a medida